[AISWorld] Lecturer Positions in Information Management at Tilburg University, the Netherlands

Carol Ou carol.ou at uvt.nl
Thu Nov 26 06:50:08 EST 2015


Lecturer Positions in Information Management at Tilburg University, the Netherlands



Wilt u uw kennis over information management, supply chain management en/of ondernemerschap delen met onze studenten? Wij zoeken enthousiaste collega’s voor ons onderwijs op het gebied van Information Management, Supply Chain Management, en Entrepreneurship. Onderwijservaring en/of ervaring uit de praktijk en de wens om dit te combineren met een (parttime) functie in het academisch onderwijs strekken tot aanbeveling.

De docenten worden aangesteld bij het team van het departement Management.



Naast de uitvoering van onderzoek verzorgt het departement Management onderwijs. Dit onderwijs betreft o.a. onderwijs op de vakgebieden Information Management, Supply Chain Management en Entrepreneurship, welke worden aangeboden binnen de bacheloropleidingen Bedrijfseconomie en International Business Administration, en binnen de masteropleidingen Supply Chain Management, Information Management, en Strategic Management.



De taken van de gezochte docent bestaan uit het verzorgen van onderwijs, zowel in het Nederlands als in het Engels. Dit onderwijs omvat met name het geven van (werk)colleges, het nakijken van opdrachten en het  begeleiden van studenten bij het schrijven van bachelor- en masterscripties.



Wij zoeken een enthousiaste collega die een academische opleiding heeft genoten op één van de gebieden van de bedrijfs- of technische wetenschappen en die affiniteit heeft met de gebieden Information Management, Supply Chain Management, en/of Entrepreneurship. Wij prefereren kandidaten met ervaring, hetzij in het hoger onderwijs, hetzij in het bedrijfsleven. Daarnaast bent u bereid om tijdens uw werk het certificaat Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) te halen.



Naast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (Tilburg University behoort tot de meest gewaardeerde werkgevers in de non-profit sector) en een attractieve, internationale werksfeer, bieden wij u een tijdelijk dienstverband voor vier jaar. Het salaris bedraagt maximaal
€ 3.908, - bruto per maand (salarisschaal 10) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring. UFO-profiel Docent 4 is van toepassing.



Telefonisch of per e-mail kunt u informatie inwinnen over zowel de faculteit, het departement als de functie bij professor dr. N.G. (Niels) Noorderhaven (tel. 013-466 3215) of per e-mail n.g.noorderhaven at uvt.nl<mailto:n.g.noorderhaven at uvt.nl>.



De uiterste reactiedatum is 1 december 2015. Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online via onderstaande link.



https://career012.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=S003974031P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_US&career_job_req_id=2804&selected_lang=nl_NL&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=4vKX3HFDh2LUHTqKgkXi%2fOB1CS4%3d





Tilburg School of Economics and Management

Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) staat hoog aangeschreven. Het onderzoek, verenigd in CentER, behoort tot de Europese top. De Bachelor- en Masteropleidingen, waarvan er drie Bachelors en zestien Masters volledig in het Engels worden verzorgd, staan op de internationale kaart met het in 2002 verworven AACSB-keurmerk. Medewerkers en studenten vormen een ambitieuze, internationale gemeenschap.



Tilburg School of Economics and Management<https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/schools/economics-and-management/>



Sollicitatiecode
Tilburg University hanteert de NVP-sollicitatiecode<http://nvp-plaza.nl/sollicitatiecode> van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.



Disclaimer

De tekst in deze vacatureadvertentie is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Tilburg University. Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Tilburg University is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureau's welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van de Tilburg University. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Tilburg University worden niet in behandeling genomen.



More information about the AISWorld mailing list