[AISWorld] Assistant/Associate Professor Information Systems at University College of Southeast Norway

Karen Stendal Karen.Stendal at hbv.no
Fri Feb 5 09:12:52 EST 2016


Førsteamanuensis/førstelektor i informasjonssystemer

Ved Handelshøyskolen og Fakultet for samfunnsvitenskap er det ledig fast 100 % stilling førsteamanuensis / førstelektor i informasjonssystemer, med tiltredelse etter avtale.

Stillingen er knyttet til Institutt for strategi og økonomi, og nærmeste overordnede er instituttleder. Hovedarbeidssted er p.t. Campus Ringerike, men i forbindelse med eventuelle prosjekter, møter etc. må det også påregnes noe reisevirksomhet mellom høyskolens øvrige campus.

Instituttet driver forskningsdrevet undervisning, og har et aktivt og ambisiøst forskningsmiljø innenfor IKT-basert innovasjon.

Vi kan tilby:
* fast stilling i et solid fagfellesskap
* spennende tverrfaglig, utviklingsorientert og godt forskningsmiljø med entusiastiske kollegaer i flotte omgivelser
* en organisasjon med gjennomgående høy faglig kompetanse
* varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for videreutvikling av egen kompetanse
* gunstige pensjonsordninger

Vil du være del av et tverrfaglig miljø med gode kolleger og til tider høyt arbeidspress? Er du opptatt av faglig utvikling og vil du gjerne dele kunnskap gjennom undervisning? Vil du være del av et aktivt forskningsmiljø? Da er vi interessert i å høre fra deg.

Ansvar og arbeidsoppgaver
Stillingen innebærer oppgaver knyttet til undervisning, forsknings-/utviklingsarbeid og oppdragsvirksomhet. Stillingen skal i hovedsak dekke undervisning og veiledning i temaer innenfor informasjonsvitenskap, som weborientert utvikling, objektorientert programmering, databaser, drift eller sikkerhet.

Stillingen kan bli pålagt undervisning på alle nivåer ved undervisningsløp knyttet til instituttet. Undervisning ved andre institutter kan også bli aktuelt.

Høgskolen har fjernundervisning og e-læring som satsningsområde, og den som tilsettes må derfor kunne gi veiledning og undervisning via digitale medier.

Det pågår et løpende omstillingsarbeid som kan få innvirkning på stillingens innhold, ansvar- og arbeidsområder, samt organisasjonstilhørighet.

Kvalifikasjoner
Vi søker primært etter en kollega med doktorgrad eller tilsvarende innen informasjonssystemer eller tilgrensende fagområder.

Erfaring fra forskning og pedagogiske evner vektlegges ved tilsetting. Personlig egnethet i forhold til formidlingsevne, samarbeidsevne og selvstendighet vil bli vektlagt.

Søkeren må kunne undervise på norsk og engelsk.

For tilsetting som førsteamanuensis kreves norsk doktorgrad på aktuelt fagområde eller tilsvarende utenlandsk doktorgrad godkjent som likeverdig med norsk doktorgrad eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid av samme omfang og kvalitet.

For tilsetting som førstelektor kreves dokumentert omfattende forsknings- og utviklingsarbeid som i kvalitet og omfang tilsvarer arbeidsmengde og nivå for en doktorgradsavhandling. Spesielle kvalifikasjoner innenfor undervisning eller annen pedagogisk virksomhet vil bli tillagt vekt.

Lønn
Stilling som førsteamanuensis (stillingskode 1011) og førstelektor (stillingskode 1198) lønnes i LR 24. Lønnsplassering etter ansiennitet og kompetanse. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse. For mer informasjon om pensjonsordningen, se: https://www.spk.no/Pensjon/

Andre opplysninger
Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for faglige stillinger ved Høgskolen i Sørøst-Norge. En sakkyndig komité vil vurdere søknadene. På bakgrunn av komiteens innstilling vil aktuelle søkere bli innkalt til intervju og prøveforelesning.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

I henhold til offentlighetslovens § 25, andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

For nærmere opplysninger om stillingen kan Instituttleder Bjørn Solheim, tlf. 31 00 87 42 / 99 32 18 99 eller studiekoordinator Karen Stendal, tlf. 31 00 94 77 ved Handelshøyskolen og fakultet for samfunnsvitenskap kontaktes.

Slik søker du
Høgskolen i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad og CV elektronisk ved å klikke på lenken til høyre "Søk stillingen". Følgende dokumenter skal også legges ved den elektroniske søknaden:

1. attesterte kopier av vitnemål og attester fra høgskole/universitet
2. vitenskapelige publikasjoner (inntil 10)
3. liste over vitenskapelige publikasjoner
4. liste med vedlegg som dokumenterer pedagogiske kvalifikasjoner
5. kontaktinformasjon til tre referanser

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/121862/foersteamanuensis-foerstelektor-i-informasjonssystemer

Karen Stendal
-
Associate Professor Information Systems
School of Business and Faculty of Social Sciences
Department of  Strategy and Finance

Tel: +47 31 00 94 77
        +47 95 23 01 79
karen.stendal at hbv.no<mailto:karen.stendal at hbv.no>
www.usn.no<http://www.usn.no/>

[HSN_logo _en_email]

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 3801 bytes
Desc: image001.png
URL: <http://lists.aisnet.org/pipermail/aisworld_lists.aisnet.org/attachments/20160205/7dd68a26/attachment.png>


More information about the AISWorld mailing list